Φτιάχνω Γαλακτοκομικά - Τυροκομικά

Πως να φτιάξουμε φυτική πυτιά από τσουκνίδα

Η Τσουκνίδα ειναι ένας θησαυρός στον κήπο μας με πολλές θεραπευτικές

Φτιάξτε εύκολα τυρί ΠανίρΤο πανίρ είναι ένα σπιτικό ινδικό μαλακό τυρί που χρησιμοποιούν αρκετά στη μαγειρική τους στην Ινδία

Αν είστε σχολαστική και ανήσυχο πνεύμα όπως εγώ τότε σας προτείνω το γιαούρτι σας

-Σε συνεννόηση με τον φίλτατο Θόδωρο δημιουργό της ιστοσελίδας, μεταφέρω εδώ τις δύο μεθόδους

-Η σωστή αναλογία γάλατος για την παραδοσιακή Ελληνική φέτα είναι 70% πρόβειο με 30% γιδίσιο γάλα.

Παρασκευή τυρί γραβιέραΤο τυρί γραβιέρα είναι ο εκλεκτότερος τύπος των εγχωρίων σκληρών τυριών, όταν δε παρασκευαστεί μετά επιμελείας και συντηρηθεί καλά

Η πυτιά του τυριού και του γιαουρτιούΣήμερα, βέβαια, μπορεί να μπει σ’ ένα ειδικό κατάστημα, ν’ αγοράσει ένα ή δύο κουτιά

Φτιάχνω σπιτικό γιαούρτιΦτιάχνω σπιτικό γιαούρτι

-Τοφού - Για την παρασκευή τοφού στο σπίτι θα χρειαστούμε: