Τρόφιμα

Τοπικές ποικιλίεςΦτιάχνω λικέρ, μαρμελάδα, λεμονάδα και καθαριστικό ενζύμου με λεμόνι

Πλένετε τα σύκα, κόβετε λίγο το κοτσάνι τους και καθαρίζετε τη φλούδα. Με μαχαιράκι

Το καλοκαίρι που υπάρχει αφθονία από ντομάτες και είναι και φτηνές μπορούμε πολύ εύκολα να φτιάξουμε τοματοπολτέ

Πως να φτιάξουμε φυτική πυτιά από τσουκνίδα

Η Τσουκνίδα ειναι ένας θησαυρός στον κήπο μας με πολλές θεραπευτικές

Το βύσσινο ανήκει στην ίδια κατηγορία όπως το κεράσι (Prunus cerasus) και συγγενεύει με την αγριοκερασιά.

Κάτι ανάμεσα σε γλυκό κουταλιού και μαρμελάδα. Δεν βράζει πολύ ώρα κι έτσι η φράουλα κρατάει

Το φιρίκι είναι ένα μικρό μήλο, που όμως είναι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα αρωματικό.

Φτιάξτε εύκολα τυρί ΠανίρΤο πανίρ είναι ένα σπιτικό ινδικό μαλακό τυρί που χρησιμοποιούν αρκετά στη μαγειρική τους στην Ινδία

-

Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλετε στην κατάψυξη και να τα διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΓΙΑ

Διατηρούμε φρέσκα και τα μυρωδικάΘέλω να έχω σέλινο για τις σούπες μου και κόλιανδρο για τις σαλάτες μου. Τα έβλεπα στον πάγκο στη

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαύρες ή πράσινες ελιές και να συνοδεύσουμε με το γλυκό

Αν είστε σχολαστική και ανήσυχο πνεύμα όπως εγώ τότε σας προτείνω το γιαούρτι σας

Φαγώσιμα φυτά επιβίωσηςΚάκτοι. Βρίσκονται στίς περισσότερες έρημους, καί είναι συνήθως βρώσιμοι. ’Άν τούς κόψετε καί είναι πράσινοι στό έσωτερικό τους,

Η χρήση του ρεβυθάλευρου δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην ελληνική κουζίνα,

Γλυκό του κουταλιού καρότο

Μυστικά για να διατηρηθεί φρέσκο το μαρούλιΥπάρχουν τρία μυστικά που μπορούμε να εφαρμόσουμε, ανάλογα με το

-Γευστικά και αρωματικά, τα τουρσιά χρωματίζουν το τραπέζι μας νοστιμεύοντας τη Σαρακοστή

Το αλεύρι μοιάζει να είναι μια απλή, λευκή σκόνη, που αποτελεί την πρώτη ύλη για την παρασκευή

-Ποια τρόφιμα χρειάζονται ψυγείο; Πόσες ημέρες διατηρούνται στην ψύξη και πόσες στην κατάψυξη